Houten vloer verven voor een fris uiterlijk

Een houten vloer is een echt pronkstuk dat jarenlang met u meegaat. Mocht u uitgekeken zijn op de uitstraling, dan zou het zonde zijn om de vloer te vervangen. Zeker als de kwaliteit nog helemaal in orde is. Kies daarom liever voor een nieuwe verflaag. En voor een nog beter resultaat schakelt u hiervoor een professioneel schildersbedrijf in. Den Boer Schilderwerken beschikt over een uitgebreid netwerk vakmannen die maar al te graag uw houten vloer verven. Vraag snel uw gratis offertes aan!

Het voordeel van een houten vloer

Geen woning die niet mooier wordt van een houten vloer. En er is geen interieur waarin zo’n houten vloer niet past. Er zijn namelijk eindeloos veel houtsoorten en kleurkeuzes. Van een lichte variant zoals grenenhout tot aan een donkere mahonie of kersenhouten vloer. Daarbij kunt u kiezen voor tegels of planken in allerlei legpatronen (visgraat, mozaïek, kruisverband, halfsteensverband, et cetera). Ook op het gebied van de afwerking kunt u het precies zo maken als u wilt. Laat u de vloer naturel, of gaat u voor een extra laagje lak voor nét dat beetje extra? Nagenoeg alles is wel te realiseren. Het grote voordeel van een houten vloer is dat de kwaliteit ongeëvenaard is. In vergelijking met vloersoorten zoals laminaat, pvc of vloerbedekking is hout een stuk duurzamer. Bovendien oogt het een stuk natuurlijk en mooier. Kortom: een houten vloer is vaak even een investering, maar wel eentje waar u nog ontzettend lang plezier aan mag beleven. Zeker wanneer u de houten vloer verven op z’n tijd niet overslaat.

Mogelijkheden van de vloer verven

Schilderwerk is niet alleen goed om de uitstraling te behouden, maar dient tevens als vorm van onderhoud. Een (nieuwe) verflaag beschermt het onderliggende materiaal immers tegen invloeden van buitenaf. Niet onbelangrijk bij een vloer, aangezien deze iedere dag weer behoorlijk wat te verduren krijgt. En aangezien hout een gevoelig materiaal kan zijn, is het helemaal belangrijk om zo nu en dan een schilder in te schakelen om de houten vloer te verven. Net zoals bij het überhaupt leggen van de vloer heeft u hierbij oneindig veel keuzes. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de oorspronkelijke uitstraling van de vloer te herstellen en weer van hetzelfde uiterlijk te genieten. Uw houten vloer verven kan echter ook een kans zijn om voor iets compleet nieuws te gaan. Niets is te gek – zeker niet voor de schilders uit het netwerk van Den Boer Schilderwerken!

Gratis offertes voor het schilderwerk

Met uw houten vloer wilt u vanzelfsprekend zorgvuldig omgaan. Daarom is het verstandig een professionele schilder in te schakelen om uw houten vloer te verven. En daarvoor hoeft u echt niet eindeloos te zoeken en vergelijken. Den Boer Schilderwerken doet al dit werk voor u! Bij ons kunt u namelijk heel snel en eenvoudig gratis en vrijblijvende offertes van schildersbedrijven opvragen. Laat simpelweg uw gegevens en een beschrijving van uw klus achter via het formulier hiernaast. Vervolgens gaan wij op basis van uw informatie op zoek naar tot wel 5 schilders bij u in de buurt. Zij komen bij u langs en stellen een offerte voor u op. U bepaalt zelf of en met wie u de samenwerking aangaat. Supersnel, supermakkelijk, supervoordelig! Laat uw houten vloer verven door een professional en stuur vandaag nog een bericht via het formulier op deze pagina. Heeft u nog ergens vragen over, neem dan gerust contact met ons op via tel. 030 – 266 96 60. Den Boer Schilderwerken helpt u met alle plezier verder.