Keukenkastjes schilderen? Vind gratis uw schilder!

Bent u van plan uw keukenkastjes te schilderen? Bijvoorbeeld omdat de bestaande verflaag verouderd is of omdat u simpelweg bent uitgekeken op de huidige look? Kies dan voor gemak, kwaliteit én voordeel door een schilder in te schakelen via Den Boer Schilderwerken. Totaal moeiteloos: u vult het formulier hiernaast in en wij zoeken tot wel 5 geschikte vakmannen bij uw klus. Vervolgens ontvangt u van hen, na een bezoek op locatie, een gratis en vrijblijvende offerte. De keuze is daarna helemaal aan u!

Snel en eenvoudig uw keuken opknappen

Een complete keukenrenovatie is niet de enige manier om uw huidige keuken nieuw leven in te blazen. Alleen de keukenkastjes schilderen kan al een flink verschil in uitstraling maken. Zo kunt u een fris, nieuw uiterlijk neerzetten en eventuele beschadigingen en slijtage die door veelvuldig gebruik ontstaan netjes wegwerken. En dat zonder dat daar direct een hoge prijs en/of een langdurig project bij komt kijken, zoals dat bij een verbouwing het geval is. Fijn voor u, fijn voor uw woning, en fijn voor uw portemonnee.

Eindeloos veel mogelijkheden

Keukenkastjes schilderen is een taak die allerlei mogelijkheden met zich meebrengt. Er zijn per slot van rekening oneindig veel kleuren en afwerkingen mogelijk. Gaat u voor een neutrale tint zoals wit, grijs, zwart of beige, of juist voor een spetterende accentkleur die bij uw persoonlijke smaak en de rest van uw interieur past? De finish kunt u tevens zelf bepalen: gaat u voor hoogglans, voor mat of voor iets daartussenin? Elke verfsoort en type afwerking is zijn eigen specialisme. Daarom is het verstandig om voor de keukenkastjes schilderen een gespecialiseerd schilder in te schakelen . Wilt u niet eindeloos zoeken naar een geschikte vakman, maar gewoon in één keer klaar zijn? Dan heeft Dan Boer Schilderwerken de oplossing voor u!

Landelijk netwerk professionele schilders

Den Boer Schilderwerken is niet zomaar een schildersbedrijf. Wij zijn een uitgebreid netwerk van schilders dat landelijk actief is. Ook bij u in de regio! Of u nu in Breda, Rotterdam, Groningen, Utrecht of Zwolle woont of werkt. En dat is niet het enige voordeel. Op één adres vindt u diverse specialismen. Ongeacht wat uw specifieke schilderklus is – bij Den Boer vindt u er dé geschikte vakman in de buurt voor. En dat kost u bovendien helemaal niets. Geen geld en geen moeite!

Gratis en vrijblijvende schilderoffertes

Een schilder inschakelen brengt normaal gesproken behoorlijk wat rompslomp met zich mee. U moet diverse malen contact opnemen, uw verhaal doen, afspraken maken, wachten op een offerte, deze vergelijken met andere offertes en ga zo maar door. Niet bij Den Boer Schilderwerken: bij ons is een schilder inschakelen om uw keukenkastjes te schilderen eigenlijk slechts een kwestie van een druk op de knop! Er zijn slechts een aantal eenvoudige stappen nodig:

  1. U vult het formulier hiernaast in
  2. Er wordt z.s.m. contact met u opgenomen om de klus te bespreken
  3. Wij zoeken tot wel 5 vakmannen en maken de afspraken
  4. U ontvangt, na een bezoek op locatie, een offerte op maat
  5. De keuze is volledig aan u!

En dat alles helemaal gratis en vrijblijvend. Laat onze schilders u van dienst zijn – waar dan ook in Nederland. Heeft u nog ergens vragen over, schroom dan niet om te bellen naar 030 – 266 96 60. Den Boer Schilderwerken helpt u graag!