Meubels verven door een vakschilder

Blaas uw oude meubilair nieuw leven in en laat uw meubels verven door een van de ervaren, professionele schilders van Den Boer Schilderwerken! Zo hoeft u zelf niet met een kwast in de weer en geniet u binnen de kortste keren van een prachtresultaat dat u weer jarenlang plezier oplevert. Hoe vindt u de schilder die bij u en uw klus past? Simpel: vul het formulier op deze pagina in en u ontvangt tot wel 5 gratis en vrijblijvende offertes voor schilderwerk!

Oude meubels, nieuwe look

Meubilair kost over het algemeen een aardige duit. Misschien niet zozeer in het geval van krukjes of bijzettafeltjes, maar meubelstukken zoals kasten, tafels, stoelen en ledikanten zijn een flinke investering. U wilt dus niet na een aantal jaar alweer een nieuw exemplaar aan hoeven schaffen, ook al bent u niet meer helemaal blij met het uiterlijk van het meubel. Dat is per slot van rekening zonde van uw zuurverdiende geld, zeker als het meubelstuk nog gewoon in goede conditie verkeert. Meubels verven is een daarom uitstekende manier om meubilair waar u eigenlijk op uitgekeken bent toch weer aan uw wensen te laten voldoen. Een likje verf maakt al zo veel verschil! Of het nu om een opknapper in dezelfde tint gaat of om een volledig nieuw uiterlijk in een hele nieuwe kleur. Er is van alles mogelijk en dus geen reden om uw oude meubels niet te schilderen.

Schilderwerk ter bescherming

Uw huidige (verouderde) meubels nieuw leven in blazen is niet de enige reden om voor meubels verven te kiezen. Ook als u een nieuw meubelstuk (of een tweedehands exemplaar) heeft aangeschaft, kan het meubel schilderen een echte uitkomst bieden. Wist u namelijk dat schilderwerk dient als een vorm van onderhoud? Door een lak- of verflaag op het meubel aan te laten brengen, beschermt u het onderliggende materiaal. Zo gaat dit langer mee, waardoor de kwaliteit van het meubel beter blijft en de levensduur langer is. Op die manier hoeft u nóg minder snel nieuwe meubels aan te schaffen. U blij én uw portemonnee blij!

Vrijblijvend een schilder inhuren

Weet u waar uw portemonnee óók blij van wordt? Gratis offertes voor het schilderwerk dat u wilt . Een professionele schilder zet het beste resultaat neer en bespaart u veel tijd en moeite. Maar hoe blijft u hierbij binnen uw budget? En hoe weet u nu zeker dat u het meest geschikte schilderbedrijf inschakelt om uw meubels te verven? Dat kan door snel en eenvoudig uw offerteaanvraag in te dienen bij Den Boer Schilderwerken. Wij maken het u makkelijk én voordelig!

  • U hoeft zelf niet in de weer met het schilderwerk
  • U hoeft niet eindeloos te zoeken en vergelijken
  • U krijgt offertes van max. 5 vakmannen bij u in de buurt
  • U beslist zelf of en met wie u de samenwerking aangaat
  • U zit helemaal nergens aan vast!

Wilt u uw meubels verven en klinkt bovenstaande u als muziek in de oren? Laat dan snel uw gegevens en een beschrijving van de werkzaamheden achter via het formulier hiernaast. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de details te bespreken en zo de beste vakmannen uit ons landelijke netwerk voor u te vinden. Den Boer Schilderwerken klaart uw klus!