Laat uw dakgoot schilderen door een van onze vakmannen!

Voorkom vervelende lekkage door uw dakgoten vakkundig te laten onderhouden met schilderwerk. Deze ‘hoge’ klus laat u met een gerust hart over aan een van de vakmannen in ons ruime, landelijke netwerk. Vraag uw offerte aan en ontvang offertes van tot wel 5 schilders! Zo bent u verzekerd van een goed, mooi resultaat met een lange levensduur. Wij van Den Boer gaan graag op zoek naar de ideale vakman om uw dakgoot te schilderen!

De dakgoot: onmisbaar!

De dakgoot is een essentieel onderdeel van uw pand. Het zorgt ervoor dat hemelwater wordt afgevoerd, weg van uw woning. Zo voorkomt u dus vervelende schade door lekkage! Om langdurig lekkages te voorkomen is het van belang om uw dakgoot goed te onderhouden. Een manier om dit te doen is door de dakgoot te schilderen. Zo blijft het materiaal van de dakgoot extra goed beschermd tegen verweer en schade.

Waarom een professional?

De dakgoot schilderen is echter nog niet zo’n eenvoudige klus en wordt dus vaak uitbesteed aan een professioneel buitenschilder. Dat heeft bijvoorbeeld te maken met het feit dat niet iedere verf geschikt is voor de dakgoot. De verf moet natuurlijk bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en ook aansluiten bij het materiaal van de dakgoot. Zink is immers een veel ingezet materiaal voor dakgoten, maar er wordt ook geregeld gebruikgemaakt van kunststoffen zoals PVC en Trespa. De verschillende materialen vragen om een andere (voor)behandeling en verfsoort. Een ervaren buitenschilder weet precies welke verf de juiste is, om er zo lang mogelijk van te profiteren. Wel zo prettig natuurlijk. Hij of zij zal u hierin adviseren en vervolgens de dakgoot voor u schilderen. Bovendien bevindt de dakgoot zich natuurlijk hoog boven de grond. Zelf de dakgoot schilderen kan daardoor een heel gevaarlijke klus zijn. Onze professionele buitenschilders beschikken over de ervaring en het materieel waardoor zij uw dakgoot in alle veiligheid kunnen schilderen. Zij kunnen desgewenst ook gelijk uw dakkapel meenemen, zodat de staat van uw pand weer volledig up-to-date is. Op deze manier slaat u twee vliegen in één klap!

De service van Den Boer Schilderwerk

Wanneer u op zoek bent naar een professionele buitenschilder, ziet u misschien door de bomen het bos niet meer. Want welke schilder past nu echt bij uw wensen en budget? Wij helpen u graag de juiste vakman te vinden voor de klus. Wanneer u het aanvraagformulier invult, nemen wij contact met u op om de details van de klus te bespreken. Vervolgens gaan wij direct voor u op zoek in ons brede en landelijke netwerk aan buitenschilders. U zult offertes ontvangen van tot wel 5 schilders! Tijdens de afspraken kunt u hierna zelf bepalen welke vakman bij u past. U zult dus niet zo maar met iemand in zee gaan – wel zo fijn. Vraag uw offerte aan door het formulier bovenaan deze pagina in te vullen. U hoort vervolgens zo snel mogelijk van ons. Hebt u vragen over Den Boer Schilderwerken en de mogelijkheid om uw dakgoot te laten schilderen door een van onze vakmannen? Neem dan gerust contact op. U kunt bellen naar tel. 030-266 96 60. Wij helpen u met plezier verder.