Laat uw dakkapel schilderen door een vakman via Den Boer!

Een dakkapel is een prachtige toevoeging aan panden met een schuin dak. U wint er enorm veel licht en ruimte mee en bovendien beïnvloedt het de waarde van het pand positief. De dakkapel moet echter ook onderhouden worden. Zo blijft de dakkapel mooi en van goede kwaliteit. Of misschien bent u de huidige kleur wel zat? Geen probleem; de dakkapel schilderen laat u probleemloos over aan een van de buitenschilders in ons ruime netwerk. U ontvangt tot wel 5 offertes en kiest vervolgens voor de schilder die het beste bij u past. Snel gefixt met Den Boer Schilderwerken!

Uw allround buitenschilder via Den Boer

Naast de vele praktische voordelen staat een dakkapel ook gewoon heel mooi. Extra belangrijk dus dat het uiterlijk aan uw wensen voldoet. Veel mensen kiezen er voor de kleur van de dakkapel af te stemmen op de kleuren van de zijwangen, dakgoten, boeiboorden, raamkozijnen en deuren. Zo vormt het pand één geheel. De dakkapel schilderen wordt dan ook vaak meegenomen met andere schilderwerken. Zo hoeft er niet keer op keer een steiger worden opgebouwd en zijn alle elementen van dezelfde kwaliteit. Bovendien is het gunstig voor de totaalprijs, wanneer u de schilderwerkzaamheden samenvoegt tot één grote klus. Naast schilderwerk kunt u de buitenschilder vaak inschakelen voor bepaald onderhoud en reparaties. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van houtrot, heeft schilderen geen zin. Uw vakman zal de houtrot dan eerst verwijderen en vervolgens het element herstellen in de oorspronkelijke staat. Zo profiteert u optimaal van het schilderwerk en weet u zeker dat u weer lange tijd vooruit kunt! Ook op andere beschadigingen wordt gecontroleerd door uw vakman en het te schilderen oppervlak wordt te allen tijde opgeschuurd en voorbehandeld. De buitenschilder weet precies wat er moet gebeuren voor het mooiste resultaat. Zo bent u verzekerd van het allerbeste!

De dakkapel schilderen uitbesteden

U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf te dakkapel te schilderen. Omdat de dakkapel en andere elementen rond het dak zich op grote hoogte bevinden, is het echter aan te raden om deze schilderklus uit te besteden aan een ervaren buitenschilder. Zo loopt u geen gevaar en laat u de klus over aan een professional. Veilig én hoogwaardig!

De service van Den Boer Schilderwerken

Wilt u uw dakkapel schilderen? Vul dan vandaag nog het formulier op deze pagina in en wij gaan direct voor u aan de slag. Wij zullen eerst contact met u opnemen om de klus te bespreken. Er wordt dan ingegaan op de details en eventuele speciale wensen. Vervolgens duiken wij in ons brede, landelijke netwerk van buitenschilders die de dakkapel schilderen probleemloos van u uit handen nemen. U ontvangt tot wel 5 offertes van schilders! U kunt hierna zelf een keuze maken uit deze vakmannen. Zo weet u zeker dat de schilder past bij u, uw wensen en uw budget. Aarzel dus niet en vraag vrijblijvend uw offerte aan. Hebt u vragen over onze service? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar tel. 030-266 96 60. Wij staan u graag te woord en hopen u binnenkort te voorzien van een vakman om de dakkapel te schilderen.