Offerte aanvragen bij de schilder

U wilt een offerte aanvragen om zo de juiste schilder te vinden voor uw klus. Maar u ervaart het oriënteren, vergelijken van prijzen en offertes en het uitzoekwerk als een tijdrovende en energieverslindende opgave. U wilt dit graag eenvoudiger, sneller en goedkoper. Dan bent u bij Den Boer Schilderwerken aan het juiste adres.

Wij vergelijken de beste schilder bij u uit de regio en kijken op basis van beschikbaarheid en expertise welke schilders het beste bij u passen. Heel dit proces nemen wij u uit handen zodat u ontzorgd wordt. In ons netwerk treft u vakschilders die van alle markten thuis zijn. Of het nu gaat om buitenschilders, winterschilders of vakmannen die binnen de muren en plafonds onder handen nemen, Den Boer Schilderwerken heeft voor elke klus de juiste specialist.

Hoe gaat het in zijn werk

U vult het formulier rechts op deze pagina in en klikt op ‘verzenden’. Wij ontvangen een email met daarin uw aanvraag. Om het proces spoedig te laten belopen is het belangrijk de offerteaanvraag zo volledig mogelijk in te vullen. Onze medewerker neemt telefonisch contact met u op om de klus te verifiëren en navraag te doen naar enkele details. Hierna gaat hij via ons systeem schilders uit uw regio matchen aan uw klus. Er kunnen tot maximaal 5 schilders gematcht worden aan uw offerte zodat de concurrentie voor de schilders ook eerlijk blijft. Wij plannen samen met u afspraken in met deze schilders zodat ze bij u langskomen om de klus en vervolgens offerte met u te bespreken. U ontvangt van de gemaakte afspraken een email met daarin datum, tijd en de gegevens van de schilder. U kunt daarna desgewenst contact opnemen met de schilder om de klus vooraf te bespreken of verplaatsen naar een andere datum.

Als de schilders bij u langskomen bespreekt u met hen de details van de klus. Wat moet er geschilderd worden, welke kleur wilt u, welk type verf moet er gebruikt worden en voor welke datum wilt u het uitgevoerd hebben. Hierop brengt de schilder offerte uit. Door het, met eigen ogen, zien van de situatie kan de schilder het beste beoordelen hoeveel tijd en verf er in gaat zitten. Zo komt u niet voor nare verassingen te staan tijdens de uitvoer van de werkzaamheden. U kiest zelf of en wanneer u met een schilder in zee gaat. U heeft geen verplichtingen tegenover Den Boer Schilderwerken en de bij ons aangesloten schilders. Offertes zijn altijd gratis en vrijblijvend. Onze schilders kunnen u ook geen voorrijkosten in rekening brengen als u er voor kiest met een andere schilder verder te gaan

  • U bespaart tot 40% op uw offerte
  • Gratis en vrijblijvend
  • Een schilder uit uw eigen regio
  • Wij nemen het zoekwerk uit handen
  • Tot wel 5 offertes om te vergelijken

Probeer het eens uit en ervaar dat het ook eenvoudiger en goedkoper kan. Den Boer Schilderwerken helpt u graag verder en bespaart u zeeën van tijd. Vul nu de aanvraag in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!